29 Ağustos 2009 Cumartesi



ÖSS gitti yerine YGS ve LYS geldi başımın belası çoğaldı sanki. Hayır neden ben ilkim ? Soruyoruz hocalara bu konudan çıkarmı diye (ve sinir olduğum cevap ) ''Öss'de çıkmıyordu ama şimdi genişledi tabi belki çıkabilir siz yine de aklınızda tutun!!'' neden tutıyim ki çıkmadığını görünce sinir olmak için mi. İlk olmak gerçekten çok zormuş önünde kimsenin denemediği bi sınava hazırlanmak bile garip. Öylede olabilir böylede ; üstelik sınav kurumu sağolsun hiç bişeyin netliğe kavuşturma zahmetine girmiyor.

Bide şu konu var üniversite okuyan gençlerin hepsi inanılmaz güzel yerlerde iş bulmuşlarda onlara bakıp şevk alalım çalışalım durumu var sanki ülkede. Bakalım bindik bi alamete gidiyoruz kıyamete umarım vardığımız yer güzel olur .

dershanedeki geometrici Gülin Hocamın şu sözünü eklemeden bitirmicem bu yazıyı : '' Neticede sizin hayatınızın üzerine bi kumar oynuyoruz sizinde söz hakkınız olmalı .''



YGS ve LYS'ye hazırlanan herkese sabır diliyorum :)

İPEK

p.s : Bu arada haklısın Meltemcim Lilly Van Der Woodsen Serena'dan daha güzel :) Ayrıca ben gerçekten inanmıştım Chuck'un değiştiğine ama 1. sezon sonunda gördük ki Chuck yine aynı Chukc :)

2 yorum:

  1. senden de bu beklnirdi.sınava hazırlanan birinden başka ne yazması beklenir ki.. yazık bize ipekcim.
    bu arada Chuck Bass hiçbir zaman değişmicek.Çünkü o Chuck Bass.

    YanıtlaSil
  2. o zaman allah bizi Chuck Basslarsan sakınsın :)

    YanıtlaSil